söndag 8 juni 2014

Vad ska jag göra i sommar?

Jag har en hel del planer för sommaren, så nu tänkte jag dela med mig av dem åt er så att ni vet var jag håller hus och vad det kan bero på att jag inte är så aktiv, jag kanske befinner mig mitt på Finska viken? Här är bara det som är fastspikat nu men i all fall.

Två första veckorna, dem ena som redan gått går jag på sommaruniversitet i Hangö och läser engelska.

Första veckoslutet (6-8.6, som pågår nu) är jag på läger för vargungarna som ledare. Lägret är i Ingå.


Andra veckoslutet (13-15.6) seglar vi till Arvskär, en liten ö dit vi ofta seglar, vi är där på lördagen och sedlar tillbaka på söndagen. Bara med ledarna.

Onsdagen 18.6 seglar jag en vanlig kvällsseglats och övrigt har jag inget annat den här veckan.
Men på veckoslutet är det midsommar, och då är jag nog med mina fina killar.


Genast veckan efter det är det seglats som gäller. Med stora båten Navigator som ägs av FiSSc.

Veckan efter det inga planer, men på veckoslutet är det Hangö regattan, har aldrig varit där ännu men ska kanske i år för första gången.

Veckan efter det på onsdags 9.7 befinner jag mig på Tvärminne för tävling och TV-inspelning. Taggataggataggatagga!


Sedan följer en och en halv vecka utan planer och sedan är det Sea Horse Week i Hangö, har anmält mig som frivillig arbetare men har inte fått svar så får se hur det blir, i annat fall kollar jag bara på tävlingarna.

Sedan är det bara två veckor av sommarlovet kvar. Den ena veckan jobbar jag på ett fotbollsläger tillsammans med Cappe och ja sedan är det bara att förbereda sig inför det sista året i gymnasiet.

Och sista natten, natten mellan sista sommarlovsdagen och tisdagen då skolorna börjar tältar abiturienterna traditionsenligt på skolgården, längtar till det!


 Vill även hinna vara på Sottunga, umgås med vänner och pojkvän och bara ta det lugnt. Och ja sedan var det det där med studentskrivningar på hösten, dem ska jag också läsa till.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar