söndag 11 maj 2014

Presenter

Jag har redan fått så himla mycket fina saker så jag tänkte att jag kan väl visa mina presenter, även om jag får några till imorgon då vi har traditionella "Majbarnens middag".

Två champagneglas från iittala av Juntti, och den fina killen gav mig så himla mycket, eller vad säger ni om plus dessa glas en flaska pink skumvin och sedan då vi gick ut och åt betalade han hela middagen! 

En radiostyrd bil! !!!  Det är en BMW 6series från 2007. Den är bara megacool och jag har kört runt i hela huset. Kvällens replik var "Jag har en BMW och jag är från Grankulla". Den var av mamma och Igo, men mig egentliga present är ju att de betalar mitt körkort.

Av Millis fick jag ett pinkigt champagneglas i plast och sedan en bok som jag ska skriva om alla fester jag går på i. Och ja, första har jag redan skrivit, skrivit 4 sidor om gårdagskvällen. 

En fjärrkontroll till kameran av Basti. !!! Hur många gånger har jag bara skitit i att fota outfitsbilder för att det ä så himla jobbigt att få fokuset rätt, men nu är det bara och stå och från den platsen trycka på fjärrkontrollen och så tar den en bild. Har önskat mig en sådan här så länge!

Idag kom ännu Vive förbi och gav mera presenter. För det första, typ hundra ballonger!

Tack gulle, hon hade bakat en morotskaka till mig!

Och bränt en CD själv till mig med underbara Disney sånger, massor Lejonkungen och Tarzan. Älskar!

Tack alla fina personer, jag har fått så himla fina saker
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar