lördag 28 september 2013

Vah har du ingen framkamera? Vad har du för stenålders iPhone?

Jaa börjar bli smått trött på det här. Liksom ska man på riktigt måsta ha senaste modellen av allt? Vet ni människor vad en iPhone kostar? Vet ni vad en systemkamera kostar? Jag kan inte köpa/ få nya varje år! Bara för att jag inte är lika klantig som alla andra verkar vara och inte haft sönder min kära iPhone ska jag väl inte behöva höra för att jag är den enda som fortfarande har en iPhone3GS?

Nej men allvarligt, det är inte så farligt. Jag menar bara vad har hänt ed världen, jag har en telefon som är tre år gammal och folk blir chockade. Och ja jag vet att min telefon inte har en kamera på framsidan, det stör mig också men jag kan leva med det. Det kan tydligen inte de andra. Att jag har en iPhone3GS visar ju bara hur före jag var, eftersom alla har 4or eller 5or. Och så tar jag ju hand om den eftersom den fortfarande fungerar.

Min kamera är ungefär ett halvt år yngre än min telefon och den är jun också hiskeligt gammal enligt alla. Och? Kan jag ta bra bilder med den har det väl ingen skillnad? Visst ni har era Canon EOS 40D medan jag har 1000D, men även här var jag före er med att ha en bra systemkamera. Allvarligt, har det skillnad vilken modell en kamera är? Det viktigaste är väl ändå fotografen, och så resten av utrustningen så klart. Jag har ju mitt zoomobjektiv... Vad säger man, den fotograf som kan ta bäst foton med den sämsta kameran är den bästa fotografen. Så om ni säger att jag har en dålig kamera och så tar ni lika bra eller till och med sämre bilder med en "bättre" kamera, då säger ni ju samtidigt att jag är en bättre fotograf. Tack för den!

Nu ska ni inte ta det här grav allvarligt men jag tycker bara att det är onödigt att tycka att det är stenålders då det är tre år och fungerande.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar