tisdag 24 september 2013

Plugga? När man borde vara invirad i en filt med någon bra serie och någonting gott...

Ja nu är hösten här riktigt på riktigt. Det börjar bli kallt, tur att det är provvecka så då gäller provvecksklädsel så jag får ta emot kylan i mjukiskläder. Just nu har jag två utmaningar.

  1. Plugga! jag har ett ordentligt prov imorgon, måste läsa till det. Det är inte ens så svåra saker, jag menar kristendomens historia som vi har läst otroligt många gånger. Men ändå är det så himla svårt att sätta sig ner och öppna boken,okej jag har läst igenom alla kapitel i boken under kursen (jag vet att jag är duktig men det är det man måste göra) men jag måste lära mig det ordentligt nu...
  2. Inte äta socker! Var hos tandläkaren igår och jag fick order om att minska min sockerkonsumtion. Och nog vet jag att jag äter för mycket socker, men jag är så sötsugen. Två dagar utan något extra socker har gått (okej den här dagen är ju inte slut än....) och jag går omkring och tänker "jag vill ha något gott" "jag är så sötsugen" "inte äta socker inte äta socker". Och nu låter mitt sockerberooende ju alldeles hemskt, vilket det ju inte är. Men klart att det ska vara extra svårt då man fått order om att inte äta, det är ju då man vill ha det mest.
Men nu ska jag byta till mjukiskläder ta det liiite lugnt och sedan plugga!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar