fredag 20 september 2013

Låt inte något någon säger stoppa dina drömmar

"Du ska inte låta något någon säger stoppa dina drömmar". Det sade Inkku mig idag, hon vet nog vad hon ska säga. Sedan dess har jag haft de orden i huvudet. Och tack också till Vive och Lulu som tog sin tid och tröstade mig och fick mig att känna mig lite bättre. Femton minuter av totalt pepp fick mig att orka mig igenom textkompetensen vi skrev idag i modersmålet. Men när jag åkte hem bröt jag ihop igen.


Nu fattar ni ju ingenting. Jag ska förklara. Flinganmöte. Det slängs skit på förra årets Flingan. Vem får skiten om inte förra årets chefredaktör? Nå riktigt så var det inte, men så kändes det. Som om det bara slängdes hur mycket skit på mig som helst. Och kanske det värsta. Det kommer från mina vänner. Människor som jag älskar, som står mig nära. Det var antagligen inte menat så som jag tog det. Tyvärr tog jag det. Och jag tog det väldigt personligt. Det gjorde faktiskt att jag satt hela mötet och funderade om jag verkligen ska vara med i Flingan.


Tur så tog de här tre tjejerna och pratade med mig. Så jag ska fortsätta, jag ska nå min dröm nämligen Jag vill bli journalist så jag ska vara med i Flingan, det är antagligen inte första gången jag får skit. Men jag hoppas att det i alla fall stärkte mig lite. Och jag bara önskar att människor skulle tänka lite på vad de säger...

<3 : Madde

2 kommentarer:

  1. Inkku hade helt rätt med vad hon sa :) man får skit ibland, o de känns hemskt, men man ska aldri låta det förstöra för en. Så om du vill bli journalist, så kan du bli de, no matter what others say! Du måst bra tro på det själv, o orka jobba för det! O ja tycker du gjorde bra jobb med flingan förra året, ja kan helt rakt ut säga att jag aldri sku ha klara av det, o du hantera det fint :) så fortsätt bara kämpa, o de kommer bli super! (o ja, ja har aldri kommentera här tidigare, men ja fick lust för att peppa:D!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jee tack helt massor! DU får no gärna kommentera igen :) Joo o ja ska no göra allt fö att få min dröm i uppfyllelse :)
      <3

      Radera