lördag 31 mars 2018

Världens världens bästa tutor -16

Igår kväll åkte jag till Tölö och knackade på hos Ica för att ha en tutor -16 reunion. Jag satte genast igång att blanda ihop en egen guacamole, ett måste då man äter tortilla och så småningom droppade även de andra tutorerna in. Att vi lyckats hitta ett datum då alla utom en av oss, som fungerade som tutorer hösten 2016 kunde träffas var nästan ett under men så otroligt roligt. Vi åt och drack och hade det mysigt. Efter middagen förflyttade vi oss till soffan (ja Ica har en så stor lägenhet att man faktiskt kunde göra det!) ochså höll jag i ett litet musikquiz spel, som uppskattades och satte de andras tävlinginsinstinkter ordentligt. Vi satt och pratade och spelade diverse olika spel, som blev väldigt roliga då vi känner varandra så bra. Kvällen slutade med en öl på baren intill och sedan en buss hem till Chili.


Detta gäng! Jag är kanske lite partisk men eftersom två i gänget faktiskt upplevt två stycken tutorgäng och ändå säger att vårt är det bästa tillåter jag mig att tro att det faktiskt är sanningen. Jag är så lycklig över att jag tog chansen och blev en del av det här gänget, vi må vara de gamla tutorerna som folk inte minns, men vi är guld.
Tack för en fin kväll, även om jag hade kameran blev knäpptes inga bilder eftersom fokus helt var på att vara tillsammans och umågs.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar