fredag 30 mars 2018

Skärtorsdagen: en bild i timmen

Det här är ett koncept jag gillar mycket, men det blir sällan av då jag alltid glömmer att fotografera någon timme under dagen och då tappar formatet lite sin poäng. Men igår lyckades jag faktiskt fotografera en mobilbild i timmen från klockan nio på morgonen till klockan nio på kvällen. Så här såg min skärtorsdag ut.

Kl. 9 Tror att det är första gången jag lägger upp en bild då jag borstar tänderna, men den här vågar jag, då jag inte har tandkräm över hela ansiktet. Och ja, jag kollar alltid på serier då jag är i badrummet. Perfekt att kolla via spegeln. 

Kl.10 åkte jag iväg för att göra två stycken fotograefringar för Tassuvahti. Jag har verkligen gillar att göra dessa fotograferingar för de nya tassvakternas profilbilder. Här kan ni dessutom läsa en grej jag skrev till Tassuvahtis blogg, bland de bästa intervjuerna jag gjort.

Kl.11 Hemma igen måste jag bara testa min blåa morph suit som hade kommit på posten. Den är inte så tajt men den fungerar och är inte genomskinlig, vilket var det jag var mest rädd över. Jag kommer alltså använda den till en maskeraddräkt i maj. Vad tänker jag inte avslöja.

Kl.12 Städade rummet.


Kl.13 För att sedan en timme senare sätta mig i bilen och styra mot stallet. 

Kl.14 Där den här söta prinsessan väntade. Hon var riktigt trevlig att rida igår, till skillnad från veckoslutet då hon inte alls ville samarbeta. Ska bli spännande att se då jag har lektion på söndag. 

Kl.16 Glömde faktiskt att fota en till bild från stallet, så fick bli en till bilselfie. (här är enda hoppet då det är två timmar mellan bilderna)

Kl.17 Kom hem till en solig Brunnspark

Kl.18 Gick ut med finaste Chili.

Kl.19 redigerade förmiddagens bilder och skickade vidare dem.

Kl.20 För trött för att orka göra någonting vettigt mera, ännu inte alla krafter tillbaka efter matförgiftningen som jag fick på tisdag kväll. Så jag låg och kollade på "Wahlgrens Värld", och ja döm mig om ni vill, och var beredda på att jag inom kort skriver ett inlägg om reality-tv.

Kl.21 Kröp ordentligt ner i sängen och läste samt tittade lite mera på serier. Sista boken i Divergent trilogin, shit vad spännande det är nu!

Inte en så spännande dag, men jag har ändå farit omkring en del, hoppas ni gillade det!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar