tisdag 18 juli 2017

En snurrig dag

Söndagen erbjöd kvalitetstid med två av de finaste vännerna jag har. Det var helt enkelt dags för lagträff med Dani och Mäkelä. Vi skulle mötas på Borgbacken klockan 11 och då jag hade räknat lite fel och spårvagnen lämnade mig på fel sida av nöjesfältet så jag tog ganska raska steg för att hinna. Prick klockan 11 vandrade jag in genom portarna, men det visade sig att de båda var sena så där stod jag och väntade trots att jag var orolig över att själv bli sen. Vi hade fantastiskt väder, vi åkte omkring i snurrande och snabba maskiner och självklart var vi och kollade på fiskarna i Sea Life, är man havsforskningsmästare så är man...



Och jag fick ju inte bara en fantastisk dag med dessa två utan även poäng till sommartävlingen för både nöjesfält och sockervadd. Och det var inte lite sockerfluff hon i kiosken rullade upp åt mig.

Vi åkte som sagt i diverse maskiner och jag som nu är galen i allt som har med fart och snurr att göra älskade ju det. Och även om jag då jag låg i sängen på kvällen började må lite dåligt över att hela världen började snurra då jag stängde ögonen var det lätt värt det. Något sådant har inte tidigare hänt mig och jag mådde inet det minsta illa då vi åkte eller var där utan först på kvällen när jag skulle sova gick det inte för att det bara kändes som att jag snurrade runt runt. Och det kanske inte är det hälsosammaste, men gör man det någon gång på ett par år så kan det ju inte vara en så fruktansvärd sak.




En helt fantastisk dag, de här två är verkligen så speciella och de är så nära för mig. Vi ses inte så ofta, vi talar inte ens längre så ofta, och vi är alla rätt så olika men ändå kan vi tala om allt. Och då menar jag allt, vi är helt ärliga, berättar om våra bekymmer och glädjegrejer för varandra. Och så har vi självklart ett gemensamt intresse för biologi. Vänner som jag vet att alltid finns där och som jag alltid kan vända mig till.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar