måndag 13 mars 2017

Relativt produktiv

Jag har inte fått allt bortstruket från dagens to do-lista, men jag är ändå relativt nöjd med dagen. Fick sova tills jag var utvilad, har fått en paus mellan tenterna och nästa kurs som börjar i morgon och så. Så har jag varit på en tung och effektiv träning, samt gått över 11 000 steg i dag (det är bra att gå lite över målet redan nu i början av veckan eftersom det kan bli lite under 10 000 både på onsdag och torsdag, så har jag inte så mycket att ta igen på veckoslutet). Fick dessutom träffa Chili, eftersom de hade lite brotom och frågade om jag hade möjlighet att gå ut med honom. Dock är han för tillfället ganska dålig i magen stackaren så han ska inte heller gå några superlånga sträckor. Och så har jag äntligen skrivit klart artikeln till scoutposten. Inget litterärt underverk, men i alla fall någonting jag törs skicka in för publicering. Och så har jag hunnit städa hemma också, så att det är lite trevligare för mamma och Igo att komma hem från Wien i kväll.

I morgon börjar då alltså årets sista kurs för mig, kommer bara att gå den nu under våren. Ska försöka satsa lite på den faktiskt eftersom det trots allt är den enda kursen, även om det kanske inte är favoritämnet. Men den lär ska vara relativt svår så det kan även behövas en del läsning. På onsdag och torsdag ska jag jobba och veckoslutet innebär att jag ska vara hos Vili igen, skoj. Dessutom ska jag på onsdagen gå på kurs med Vili, eftersom Ana själv inte har möjlighet till det. Torsdag innebär ridlektion som vanligt och då har jag även tänkt gå på träningspass tisdag och torsdag på unisport. Och i morgon har vi även näst sista teaterövningen innan premiär. Det är verkligen snart, spännande!


Det enda jag inte hunnit med i dag är att kolla lite mera på sommarjobb och som ni hör kommer jag att ha fullt upp i veckan. Ska ni göra någonting extra roligt?
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar