torsdag 24 november 2016

Så mycket ska hända

Det är under en månad tills vi flyger iväg mot Vietnam hela familjen. Jag har inte fattat det riktigt än även om planerna är i full gång och vi bokat en hel del program. Jag tror att det till stor del beror på att jag har så mycket att göra innan det. Jag hinner helt enkelt inte tänka på det. För det första svämmar jag över av skolarbeten och det är så mycket att det är nästan omöjligt att hålla koll på allt, säger jag som är den som ALLTID har koll. Har aldrig lämnat in så många uppgifter sent som nu. Nej, det är inte så farligt men det är mycket att göra helt enkelt.

Denna helg går ju nästan till 100% ut på förläggningen jag ordnar. En del stress och planerande och fixande men samtidigt väldigt roligt. Veckan därpå ska vi spöa våra gulisar i laser tag på tisdagen och sedan börjar veckoslutet redan på torsdag eftermiddag. Då tar jag tåget till Åbo för att delta i Glöggrundan, ett studieevenemang för hela svenskfinland, med bland annat Jonathan. På fredag åker jag sedan med upp till Vasa och är där enda till självständighetsdagen. Ska bli så skönt med en riktig långhelg.


På grund av det blir veckan därpå kort med bara tre dagar. På lördag ska vi fira lite jul med familjen och på söndag har jag mådde teaterövning och scoutprogram. Har på känn att det kanske är någonting annat den här veckan också men det står inget i kalendern för tillfället...

Så blir det en vecka med mycket ämnesföreningsprogram hoppas jag, eller i alla fall har jag ansvar för J-komms Instagram den veckan. På fredag tror jag att det nalkas julfest, på lördag julmys med klassen (tänker ta det lugnt och antagligen ta bil på grund av följande sak). På söndagen ska jag upp tidigt för att uppträda med teatersånger på den traditionella grötfesten, och för att en julgröt den dagen inte räcker ska vi ha julgröt hos Ana och Pete eftersom vi inte är hemma på julen. Och den kvällen åker vi iväg med tutorerna på en hejdundrande 22 timmars partykryssning för att fira och sörja att vår höst som tutorer är över.


Och två dygn efter att vi kommer hem lyfter sedan planet mot Vietnam. Man kan ju säga att jag inte har slut på planer i alla fall.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar