tisdag 8 november 2016

Kört hårt, fast inte med bilen

Förra natten drömde jag att jag hade panik över att jag inte hunnit blogga, precis som jag lite haft. Så fanns där en person som sade åt mig att vad har det för skillnad att jag bloggar ju ändå ofta så det är väl inget fel med en paus. Och det gav mig ett lugn, trots att jag senare insåg att det nog måste ha varit en dröm men det var skönt i alla fall.

För det har inte funnits tid. Jag har jobbat på Västis, kört väg 51 och 25 av och an för många gånger. Spelat teater och försökt få allt att gå ihop i min kalender. I dag funderade jag även på hur de som inte har en kalender får sitt liv att gå ihop, hur kan de planera eller göra flera saker samma dag och passa in tiderna så att man hinner med. Nu har jag landat hemma i sängen och här tänker jag stanna. Är egentligen ganska intresserad av att åka till skolan där vi tillsammans skulle följa med valvakan i natt. Men jag orkar helt enkelt inte och tidiga väckningar till jobbet och lite för lite sömn gör att jag känner att nu ska jag sova i natt. För på torsdagen är det jobb som gäller igen.

Jag ska försöka få igång bloggen nu men jag kan inte lova någonting, det är fullt upp. Så som det brukar i mitt liv. Just nu skulle jag egentligen villa ta ett varmt bad, men vi har inte min näst favoritmöbel (sängen är ändå favoriten) i vårt nya hem. Men i stället ska jag hoppas att en video skulle vilja laddas upp på YouTube, att avsnittet av Paradise Hotel kunde laddas och se över i min kalender, göra den snygg och begriplig. Och kanske blogga lite mera för veckan. Det var en liten update, tack och god natt!

En förläggning med detta tema ska också planeras i något skede

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar