fredag 12 september 2014

Havsforskarna erövrar

Tvärminne leverade igen! Sjukt bra kurs, sjukt härliga människor. Inte alls samma som MTM och inte fick jag lika bra och nära nya vänner som då men det visste jag ju redan. Hade vårar mysrum igen och den här gången sov vi sex stycken personer i det. Och så hälsade även Hangökillarna som inte var på kursen på om kvällarna. Hade kameran med, men då jag filmade och fotade med Patas superfina superdyra kemeror och kameratillbehör kändes det inte direkt lockande att ta fram min egna kamera. Om det finns något bättre att använda är det klart att man gör det. Och de bilderna har jag inte ännu. Men jag snodde en del bilder från vårar Instagramkonto, ni kan förresten alla gå och följa @havsforskarna på Instagram!

Hela gänget, vid det legendariska ankaret


Hela torsdagen låg en riktigt tjock dimma över hela Tvärminne, man såg inte över till närmaste ö, som verkligen inte är lågt borta

Experiment på gång

Anton mäter syrehalt i experimenten

Och ingen stördes av att Pata berättade historier i två timmar i stället för en och en halv som det var tänkt, en av de bästa berättarna jag någonsin lyssnat på! Och bilden på isbjörnen har han tagit själv, och inte med världens zoomobjektiv, med ett sådant som jag har, de var fem killar och om någon skulle ha gått utanför deras klump skulle isbjörnen nog ha smaskat i sig den, men om de rörde sig som en massa fungerade det.

Alf som visar hur man tar vattenprov

Hoppas på att få uppleva stället flera gånger!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar