torsdag 21 februari 2013

Vill inte

Jag snörvlar och hostar en massa men jag tänker så inte acceptera att jag är sjuk! Jag har ridlektion idag och jag skall dit och jag skall och skida med killarna och skida imorgon till Messilä. Så jag skall göra allt för att bli frisk till i kväll. Fortsätter med städning och skola och att bli frisk idag. Sedan skall jag lägga upp kläder som jag inte använder längre på Syrrans garderob, hoppas någon vill köpa dem.

//Nuhaa ja yskää on mutta en hyväksy että olen kipeä! Ratsastustunti tänään ja aion mennä sinne ja aion mennä laskettelemaan pojien kanssa Messilään huomenna. Joten teen kaiken että olen terve illalla. Jatkan siivoamista ja teen koulu asioita ja yritän paraantua. Sitten aion laittaa vanhoja vaateitani "Syrrans garderobin" , toivottavasti joku haluaa ostaa.//


<3 : Madde

3 kommentarer:

  1. lär dig att skriva på finska, tack.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min finska har blivit betydligt sämre på senaste tiden och jag är fullt medveten om att jag inte skriver korrekt. Men för att lite uppehålla min finska och även lite träna upp den övar jag små saker på finska, en av dem är att översätta min blogg. Orsaken till att jag började översätta bloggen var att flera av mina finskspråkiga vänner bad om det så att de också kunde läsa den, så för deras skull gör jag det. Har du så mycket emot mitt skrivande på finska så kan jag tipsa dig om att läsa den svenska delen, för du verkar ju kunna svenska. Det är ju ändå svenska som är mitt modersmål och det jag skriver bäst på, så om man kan svenska rekomenderar jag verkligen att man läser min blogg på svenska, den finska delen är just till för dem som verkligen inte kan svenska men ändå vill följa min blogg. Tack.

      Radera
    2. gillar din kommentar mette :D

      Radera