tisdag 5 februari 2013

Finally it´s over

Nu är då även matta provet skrivet och underligt nog kändes det riktigt bra, var nog enda som kom glad ut därifrån och var helt hyper ända till provutgivningarna började.... Blev deppad av 8 1/2 i biologi och 8+ i modersmåls essän. Liksom mina favoritämnen som jag påriktigt är peppad att satsa på och så skriver jag åttor.... "Lärkan syndrom" skulle Kyllis säga och kanske det även till en viss del är det men ändå... Lite gladare blev jag ju till slut av 9 i historia som jag inte läste alls till eftersom jag hade en del annat att prioritera den veckan och det verkligen inte var en lätt vecka.


Men idag åkte jag in till stan och träffade mamma och Ana och gick för att hitta ett par svarta klackskor till mig. Hittade ett par alldeles underbara Ralph Laurent och ännu härligare skulle de vara om de inte var till det där ena tillfället de är köpta... Men efter det kommer jag älska dem och de är så fina och riktigt plain som går med allt.

//Nyt on matiikankoekin kirjoitettu ja se tuntui hyvältä, olin varmaan ainot joka tuli ulos sieltä hymy huulilla ja olin ihan hyperaktiivinen ennen kun saatiin takaisin muut kokeet... Masennuin kun sain biologiasta 8 1/2 ja äikän esseestä 8+. Lempiaaineeni johon minulla on oikeasti motivaatiota panostaa ja sitten kirjoitan kaseja... "Lärkan oire" Kyllis sanoisi ja ehkä se on vähän silleen kanssa mutta silti... Vähän iloisemmaksi tulin siitä kun sain historiasta 9 vaikka en ollut lukenut yhtään koska oli sillä viikolla muuta tärkeämpää ja se viikko ei ollut ollenkaan helppo.

Mutta tänään koulun jälkeen lähdin sitten Helsinkiin ja tapasin siellä äidin ja Anan ja mentiin ostamaan minulle mustia korkokenkiä. Löydettiin ihanat Ralph Laurent ja vielä ihanimpia olisivat jos ei olisi siihen yhteen tilaisuuteen... Mutta sen jälkeen tulen rakastamaan niitä ja ne on niin hienoja ja ihan perus että sopii kaiken kanssa.//
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar