lördag 26 april 2014

Maddes noodels

Om jag skulle starta en restaurang... Ja då mina hör mig säga det där är det bäst att de är så långt från mat och dryck att de inte storknar men det var en sak jag tänkte på. Om jag skulle starta en restaurang skulle jag starta en nudel-restaurang. Med olika sorters nudel portioner. Samma bas på samma nudlar, färdigt och klara efter två minuter i kokande vatten. Sedan blanda ihop dem med olika saker och såser. Dagens special: Stekta nudlar med köttbullar och en ketchup-BBQ sås. Bara ett förslag. Enkelt och gott, och till och med jag kan göra det. Sedan skulle jag behöva någon som skulle få det att se estetiskt ut eftersom alla mina nudelgrejer bara är en enda röra med sås upp till kanterna på hela tallriken.

Hade ingen nudelbild, och sushi är ju från från samma trakter så

En hurdan restaurang skulle ni grunda?
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar