fredag 18 april 2014

Drömmen om bilen som sjönk och flöt och Lillens toalettbesök

Tänkte ta om berätta om en dröm jag haft. Drömmer så jäkla mycket, och de flesta drömmarna tål inte att berättas, de är för pinsamma och konstiga men också roliga. Men de måste hållas blend nära vänner. Här är en som jag kan dela med mig, drömde den för några veckor sedan.


Vi befinner oss med några scoutvänner i någon sorts hamn verkar det som, minns inte riktigt vem som var där men i alla fall Lillen. Plötsligt kör en bil över bryggan, ner i vattnet och sjunker. Vår reaktion är så klart "Shit vi måste rädda de som är i bilen". Tur nog flyter bilen upp till ytan och jag säger att om någon annan håller i bilen så att den hålls intill bryggan kan jag gå in och rädda människorna i bilen. Lillen håller bilen medan jag går in. Börjar leda ut den första människan, de har alla svårt att gå och behöver stöd för att klara det. Jag får ut personen på bryggan och Lillen hjälper den vidare i säkerhet. Jag går in efter nästa och upprepar samma procedur, utom att när jag kommer ut ur bilen håller ingen längre i den. Blir smått frustrerad men säger vänligt att det skulle vara snällt om någon ville hjälpa medan jag försöker rädda en massa människor. Någon kommer motvilligt dit och håller i bilen och jag går in efter nästa person och när jag kommer ut igen håller ingen i bilen igen. Nu blir jag arg och skriker att jag verkligen behöver någon som hjälper till. Jag undrar var Lillen är eftersom han ändå hjälpte rätt mycket och får höra att han verkligen måste gå på toaletten, och de andra har fullt upp med något annat. Det finns yngre personer som nog kan hjälpa att hålla i bilen, med de är för ointresserade för att orka. Sedan kommer en massa ungdomar springande och tycker att det är hur coolt som helst med en flytande bil och tränger sig in i den. Jag fortsätter att försöka få ut människor medan det bara springer in fler i bilen och ingen verkar villa hjälpa mig.


Det var en ganska frustrerande dröm. Om någon vill leka drömtolkare så var så goda, kommentera gärna jag gillar att höra analyser på mina drömmar.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar