lördag 5 april 2014

Gosig årskurs

Fick höra av en lärare att vår årskurs är väldigt gosig och fysisk med varandra. Vi står och kramas i korridorerna och är väldigt nära varandra och går hand i hand och i armkrok och så vidare. De har tydligen diskuterat det med lärarna och rektorn hade varit lite orolig över om vårt vappenspex skulle bli för fysiskt och så då det är vi som gör det. Men det är lugnt, det finns gos i det men inget som blir FÖR närgånget. Och tydligen är det inte bara lärarna, elever från årskursen ovanför hade tydligen konstaterat att "Ja, de där -96orna håller alltid på och kramar varandra och så".


Jag blev glad då jag hörde det här. jag tycker att det är något positivt. Något väldigt positivt. Vi visar varandra kärlek och gillar varandra. Och vi kramar våra vänner och så, jag tycker det är fint och normalt. Ja,  jag blev riktigt glad.


Hur närgångna är ni med era vänner? Hur mycket visar ni kärlek?
<3 : Madde

1 kommentar:

  1. Kramar är alltid bra. Jag är jätte-kramgod med mina vänner och försummar aldrig en chans att ge/få kramar, de är så härliga :) Riktigt bra att ni visar det till varandra i er årskurs, fint! :)

    SvaraRadera