torsdag 16 augusti 2012

Kulig kväll

Igår hade vi planeringsmöte och grillkväll vilket, som alltid, var fyllt av så mycket skratt, tvetydighet och härliga människor. Hade av en slump med kameran och det var en sådan tur, fick en massa jätte kuliga bilder som också var bra.

//Eilen meillä oli suunnittelukokous ja grilli ilta joka, niin kuin aina, oli täynnä naurua, kaksmielisyyttä ja ihania ihmisiä. Minulla oli sattumasta kamera mukana  ja se oli tosi hyvä, sain paljon tosi kivoja kujvia jotka samalla oli myös hienoja.//

 Bara så fin!
 Skulle ha en bild till Pattes Fb wall med segelbåt och solnedgång, men båten tog ner seglen och slutade segla då den kom till solen...
Så vi hade lite photoshoots med Patte och Lillen
 Patte, en helt sjukt bra kompis och viktig person i mitt liv, MEN vi funderade skrattande igår att någon kommer att tro att han är min kille om jag publicerar denna bild så bara så att ni vet; Det är han inte! Bara en helt sjukt bra kompis!
Och detta är Lillen, också en mycket god kompis

 Och Patte och Lillen

Här är då sedan Patte och min fina kille Juntti, så nu vet den som undrade vem han är :)

Har just nu håltimme + lunchrast så åkte hem en stund, skall snart fara tillbaka till skolan för ännu 90 minuter lång matematik... Men sedan blir det stallet, en ny lektion, ny lärare och ett lite annat övningssätt. Berättar mer sedan, spännande.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar