onsdag 8 augusti 2012

Jag är rädd

Jag är osäker och osäkerheten gör mig rädd. Osäker och rädd för allt det nya som börjar om mindre än en vecka. Allt nytt och all stress som jag kommer att ha och alla helt nya rutiner som jag inte vet om jag klarar av. En helt ny skola, en helt ny byggnad, helt nya människor och ingenting som är gammalt och vanligt och tryggt. Men det är nu jag måste ta steget ut i det okända och bara våga. Jag tror och till och med vet att visst kommer det bli kul också men jag kan inte hjälpa rädslan som växer inom mig och osäkerheten som blir större för varje dag. Vet inte riktigt hur jag skall hantera allting nytt men det är bara att våga ta steget och utmana ödet.

//Olen epävarma ja epävarmuus saa minut pelkäämään. Pelätä ja olla epävarma kohti kaikkea uutta joka alkaa alle viikon kuluttua. Kaikki uudet asiat ja stressi joka minulla tullee olemaan ja uudet rutiinit joista en teidä jos pystyn niihin. Ihan uusi koulu, ihan uusi rakennus, ihan uusia ihmisiä ja ei mitään joka olisi vanhaa ja tavallista ja turvallista. Mutta nyt on se hetki jolloin minun pitää ottaa askel tuntemattomaan ja vain uskaltaa. Luulen ja jopa tiedän että siitä tulee myös kivaa mutta en voi mitään sille että epävarmuus kasvaa sisälläni ja että pelkään enemmän joka päivä. En oikein tiedä miten minun pitää ottaa vastaan kaikki uudet asiat mutta nyt pitää vain uskaltaa ottaa askel ja haastaa kohtaloa.//

 
<3 : Madde

1 kommentar:

  1. Jag tror Lärkan på de flesta sätt är landets bästa skola. Sett både ur pedagogisk synvinkel som fasilitetsmässigt och sosialt. Åtminstone Ana trivdes där så bra för att alla godkändes som de är. Dessutom har du ju Millis där vid behov. Byggnaden är ju ljus och redig, gårdsplanen är stor och idrottsfaciliteterna utmärkta. Och resan, 15 min med tåg och både hemmet och skolan ett par hundra meter från station, kunde inte vara bättre. Det blir nog jätte bra.

    Pappa

    SvaraRadera