onsdag 31 januari 2018

Mål

I början på året såg jag en så jäkla inspirerande video på YouTube kanalen Wilma och Emil, som annars också ofta inspirerar mig att fortsätta jobba mot mina mål. Jag har alltså skrivit inlägget för länge sedan men på grund av pausen publicerar jag först nu. Jag har fått ihop en lista på nästan 30 mål, och den ska ännu bli längre. Jag kommer inte att dela med mig av alla mina mål, jag kommer faktiskt att dela med mig av ganska få men jag tycker att ni ska gå in och kolla deras video och sätta upp era egna mål utgående från deras metod. För de ger också tips hur man ska nå sina mål. Och sällan har man ju sett två mer drivna personer, och även om jag själv ibland tycker att de är lite övermäktiga och kan bli matt över hur perfekt liv de verkar ha och hur bra de har lyckats gör de allt som oftast att jag själv blir väldigt inspirerad, känner mig driven och vill nå mina mål ännu mer.


Det handlar helt enkelt om att först bara skriva upp alla mål man kommer på man vill uppnå på tio år. Sedan märka ut vad man vill uppnå inom vilken tid och sedan vilka som är de viktigaste målen ett år framåt. Högst upp på listan skrev jag "ha en hund" och att jag ska nå det målet inom tre år. Jag skrev att ett av mina viktigaste mål är att skriva klart min kandidatavhandling och en annan att må bättre psykiskt. Mindre mål jag skrev upp var att läsa 33 böcker i år, att jobba som social media manager (10 år) och att äga en lägenhet. Jag är inte så här driven alls alla dagar men hela tiden tycker jag att jag börjar ha mer och mer av de drivna dagarna än av de dagarna då jag inte orkar med någonting. Och även det är ju någonting att jobba med. Vad är en av de viktigaste sakerna du vill uppnå i år?

P.S Fina Matilda som tagit bland annat den här bilden har startat ett eget företag för sin fotografering, gå in och kolla HÄR, hon är superduktig!

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar