tisdag 30 januari 2018

Sista dagarna av januari och första av februari

Den här veckan började jag med lite självständigt arbete på förmiddagen, för att sedan ha min första handledningstimme med kandidatavhandlingen. Planen där är att skicka iväg min enkät till de fyra olika skolorna jag ska undersöka. Sedan är det bara att se hur länge det tar innan jag har fått tillräckligt många svar. Efter min handledning åker jag till stallet och sedan en sväng via Porkala för att kolla upp saker med min bil.

På tisdagen tänkte jag ta en lugn morgon med ett stretchpass för mig själv innan jag åker iväg. På eftermiddagen har jag sedan en föreläsning och direkt efter det styrelsemöte (mera om det senare i dag). På onsdagen står det ingenting annat än en rastning och teaterövning i kalendern. Så jag tänker mig att den dagen går åt till sommarjobbsansökningar och lite skoljobb. Jag tror att jag ska möta upp Louise på biblioteket.

Torsdagar har de senaste veckorna brukat innebära att jag spelar badminton på morgonen, men det är inte bestämt ännu för den här veckan. Största delen av den ljusa tiden går ändå åt till att jag sitter på en fyra timmar lång föreläsning. Det är en intressant kurs men man blir oundvikligen ganska utmattad mot slutet av föreläsningen.

Fredagen innebär några timmar på stallet igen och en rastning på kvällen. Jag har inga planer för veckoslutet ännu men har bokat plats på två motionspass så lite träning blir det väl i alla fall. Har faktiskt inte så mycket jobb den här veckan som det ser ut nu. Bara två rastningar som sagt och så ska jag göra ett hembesök per dag till två katter hela veckan. Men ännu kan ju någonting dyka upp.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar