måndag 29 januari 2018

Colhu & Husco

Det här veckoslutet fick jag än en gång konstatera att jag nog har det bästa jobbet i världen. Då jag fick sköta om dessa två hundar ett dygn. 


Det är två stycken blandrashundar av mixen husky och korthårig collie. Husco till vänster är tre år gammal och Colhu är fem år. B¨da var verkligen helt underbara hundar, lugna, lydiga och hur mysiga som helst. Speciellt Husco ville mest ligga alldeles intill mig i soffan och bara bli kliad mer och mer. Colhu var lite mera reserverad i början men till kvällen kom även han och frågade om han får komma upp i sängen med mig. 






Det här med att titta på mig då jag fotograferade var inte i så stort intresse.



Vi gick långa promenader längs Vanda å och hade det mysigt i soffan under hela lördagen och söndag förmiddag. Vid ett tillfälle skulle jag ge dem varsin kong leksak som man lägger mat i och sedan ska hunden som aktivering försöka få ut det. Ägaren hade brutit en Denta stick på mitten och lagt in de två delarna och jag tänkte att det kommer ju aldrig att gå, hur ska de få ut hårda tuggstickor som är inpressade där. Väldigt fel hade jag och efter mindre än 15 minuter hade båda ätit i sig sina stickor.




Hoppas på att få sköta om dessa mysiga killar någon annan gång!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar