fredag 26 januari 2018

Första bilderna med Canon 30D

Precis innan jul köpte jag ju en ny kamera. En Canon 30D, som jag faktiskt inte har hunnit testa speciellt mycket. Tog några bilder första dagen men då tyckte jag att vitbalansen blev så konstig hur jag än justerade den så jag tänkte att jag väntar och ser, och tar in bilderna i datorn för att kolla om det verkligen är så eller om det bara var kamerans skärm som visade bilderna konstigt. Så nu tänkte jag visa några bilder, som jag bara tog som test. De flesta är så klart på Beppe.


Tycker överlag att bilderna har en bra kvalitet och att de ser mycket bättre ut på datorn än på kameran, så det är ju positivt. Så upplevde jag även att det var lätt att ändra och redigera bilderna lite, det blev inte konstiga färger då man ändrade och så vidare. 




Tog med den här bilden eftersom jag tycker om skärpedjupet i den.



Så ja, ännu kan jag inte säga om jag gillar kameran eller inte. Jag tycker mer om den nu då jag sett bilderna på datorn är då jag tog dem, men ännu lite tidigt att säga. Och så drar jag mig lite för att fota med den, för det känns av någon anledning lite jobbigt att överföra bilderna med sladd i stället för minneskort och så då jag inte kan se så bra på kameran hur bilderna blir tycker jag är lite jobbigt. Men jag ska försöka och ge den en ärlig chans. Men ännu är det kvar till att jag helt byter bort min 1000D.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar