måndag 10 april 2017

Det här med att inte alltid må så bra – Jag tog en paus

Det är ingenting speciellt som har hänt, men de senaste veckorna har det helt enkelt varit ganska mycket i mitt liv, och ganska tunga saker. Vilket ledde till att jag vissa dagar helt enkelt inte mådde så bra och för över en vecka sedan tog jag beslutet att ta en paus från sociala medier en stund. Det här som följd av att jag insåg att jag flera gånger nästan grät efter att jag varit inne på sociala medier än faktiskt mått bättre och upplevt det roligt. Jag slutade alltså inte helt att kolla men minskade väldigt mycket, jag öppnade bara storys på Snapchat som jag visste att inte skulle göra mig ledsen över att jag inte var där och jag scrollade snabbt förbi alla bilder på Instagram med bilder som jag visste skulle göra mig ledsen.

Det blev helt enkelt lite för mycket, med en massa tenter, roliga kvällsprogram, föreställningar och jobb att få gå ihop. Dessutom firades Pampas nationaldag i Vasa och jag kunde inte vara där, jag hade en super premiär men visst hade jag velat vara i Vasa och sprungit runt i haalare. Och förra veckan fick jag dessutom veta att jag inte kan fortsätta jobba på Yle. Som sagt, det blev lite mycket och jag kände bara att en paus var behövlig. Det vill säga från mina personliga sociala medier. Jag njöt fortfarande av att uppehålla kårens Instagram och så, och jag scrollade faktiskt en hel del där i stället för på min privata.

Men nu tänkte jag att pausen skulle vara slut, alla jobbiga tenter är över och det är påsk och Jonathan kommer ner om fyra dagar. Innan det ska jag träna en hel del, äta sushibuffé med Vive och faktiskt gå på sits ikväll. Och i morgon är det dags för vår fjärde föreställning (jag kommer nog att skriva ett skilt teaterinlägg). Men det var lite uppdatering, och nu vill jag köra fullt igen!


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar