måndag 24 april 2017

Sista föreställningen, nu blir det teaterpaus

På lördagen hade vi den sista teaterföreställningen, som vi alltid spexar till lite extra. I år bestämde vi att alla fick skriva ett ord eller en fras på en lapp och sedan drog vi lappar och så skulle man få in det som stod på lappen någonstans i sina repliker. Jag fick "fruktansvärd diarré". Inte det lättaste, men jag tycker jag lyckades riktigt bra faktiskt. Efteråt fixade vi snabbt till oss och sedan bar det iväg till Kyrkslätt centrum. Vi åt middag tillsammans på Rosso där och hade det mysigt. Sedan blev vi kvar i baren Varella som ligger i samma utrymme, efterhand droppade några bort som av en eller annan orsak inte hade möjlighet att delta i efterfesten. Då vi kände att vi var klara där begav vi oss ut i Kyrkslätt natten, det vill säga gick runt och sökte "turfar" det är tydligen ett spel som fungerar med gps, man ska ta sig till olika platser och erövra dem. Och vi erövrade faktiskt hela Kyrkslätt.

Efter en snabb sväng via McDonalds tog vi taxi tillbaka ner till Porkala och fortsatte vår efterfest där. Vi åt nattmat, både den vi införskaffat och så gjorde vi egna varma smörgåsar. Något som följde emd hela kvällen, eller det har egentligen följt med under alla föreställningar är spelat "Vem i rummet?". Under varje paus har vi spelat det och nu hade vi med det i bilen på väg upp, i baren och självklart resten av kvällen också. Det var en riktigt bra kväll och natt, med yrande i Kyrkslätts centrum och mys på Bergåsa. Rätt sent myste vi till det i en hög av soffor och madrasser mitt på golvet i salen och sov några timmar. På söndag dag då vi vaknade fixade vi till en ordentlig brunch och tillbringade de sista timmarna i det bästa sällskapet. Även om vi denna gång inte var jättemånga som stannade ända till slutet var det verkligen roligt och då vi på söndagen kramades hejdå var det nog en hel del vemod i det. Och speciellt med tanke på att jag inte kommer att vara med nästa år. Men jag lovade komma och titta på dem och de sade dessutom att eftersom jag har bara ett års paus kanske jag till och med får komma med på efterfesten efter sista föreställningen. Bästa!

Nu ska jag inte mera stå på scenen som Filippa som blir hatad av alla, men måste nog säga att det var en riktigt skojig roll att spela!

Love You
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar