söndag 4 januari 2015

Hemma i min egna säng

Ni vet knappast det, eller så har ni räknat ut det för det är inte egentligen så konstigt. Men jag kan lova att 97% av alla blogginlägg jag lägger upp är skrivna i min säng. Det är nämligen här jag sitter/halvligger med min dator då jag gör det. Jag tar det lugnt, kollar några YouTube klipp och skriver ett blogginlägg. Så nu är jag alltså  tillbaka här i min alldeles egna säng på min surfplats.


Idag är det planeringsdag som gäller, ska snart åka iväg mot Porkala och spendera en hel dag med scoutledarna och planera vad som kommer att hända under våren i scoutväg. Det kanske inte låter speciellt roligt för någon utomstående men jag kan lova att det är det. Jag vet inte om jag är konstig men jag gillar verkligen våra planeringsdagar, det är så mysigt och chilligt och vi har kul och får ändå saker gjorda.


En annan sak jag kom att tänka på, jag läser mindre då jag själv kör bil. För jag är alltså en sådan som aldrig börjar må illa då jag åker bild så då någon annan kör brukar jag ofta läsa en bok eller något, för jag måste helt enkelt göra någonting då jag åker bil för annars blir jag rastlös och jag gillar ju att läsa och det brukar bli en trevlig liten lässtund. Men nu då jag kör själv kan jag givetvis inte läsa och jag förstår inte det helt ännu för ibland tänker jag ännu att men jag kan ta boken med och läsa i bilen, nej det kan jag ju inte jag kör. Bara en liten sak jag tänkt på, men idag ska jag testa att lyssna på en podcast medan jag kör, det kan jag i alla fall.

Fick inte uppladdat en bild på min nya iPhone i mina julklappar inlägget men nu gick det så här är skönheten!

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar