onsdag 7 januari 2015

2015

Nu har det gått en vecka av det nya året 2015, och nu kommer mitt inlägg med förväntningar och så vidare för det nya året.


I januari börjar så klart scoutsäsongen igen, vilket tyvärr inte påverkar mig. Men i stället kan jag se fram emot fyra dagar i Schweiz och CERN och det händer redan nästa vecka så det är jag sjukt taggad över. Äntligen är det min tur att åka på skolresa. Det är det största som händer i januari men antagligen mycket annat kul också.


I Februari börjar skrivningarna och då är det helt enkelt textkompetensprov och hörförståelse som ligger på agendan. Men självklart är det även bänkskuddardag och i år är det äntligen min tur att åka omkring på lastbilar i Helsingfors.


Mars bjuder på ännu mera skrivningar men även att de är över. Mer har jag inte inplanerat, förutom att det kanske finns en liten hemlighet jag ska börja ta hand om.


I kalendern för april och maj står inget annat än några scoutgrejer än så länge, men de kommer nog att fyllas. Och så gäller det ju att läsa inför inträdesproven. Och ja, i slutat av maj borde det vara dags att bära den vita mössan!


I början av juni finns ett jobb inbokat och redan en del seglatser, sedan ska jag förhoppningsvis ha ett vanligt jobb också under vardagarna. Annars ska jag ta det lugnt och juli bjuder sedan på möjligen en Hangö regatta och lite scouting, som kulmineras i slutet med läger på Bredskär!


Augusti och resten av hösten är ännu helt öppen, ingen vet vad som kommer att häda eller var jag hamnar. Pirrigt och spännande.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar