söndag 20 januari 2013

Plugg och te av snö

Planer för idag är att fixa undan rätt mycket skolarbete och har redan kommit hur lågnt som helst fastän klockan inte ens är tolv. Stolt! Programmet för dagens scoutmöte är vattenrening och vi skall då alltså laga te av snö, var inte oroliga vi har vattenreningspiller och mycket honung. Men ser i alla fall ut att vara fins väder, har inte vågat kolla på graderna men antar att det blir att klä sig som till en nordpolsexpedition idag igen. Och för alla er som stressar över era engelska böcker, bara så ni vet så är min läst nu :P Och sedan en grej; jag skulle behöva hitta var det finns något som heter kodmallar på min blogger. Vet någon var det finns? tack!


//Sunnitelmat tälle päivälle on tehdä aika paljon koulutyötä ja olen jo päässyt pitkälle vaikka kello ei ole edes 12. Ylpeä! Päivän partioohjelma on veden puhdistaminen ja tehdään teetä lumesta, älkää olko huolestuneita meillä on vedenpuhdistamis pillereitä ja paljon hunajaa. Näyttää ainakin siltä että on hieno ilma, en ole uskaltanut katsoa asteia mutta luulen että saa pukeutua samalla tavalla kuin jos menisi pohjoisnavalle tänään taas.//
<3 : Madde

1 kommentar:

  1. Jag använder inte Blogger och har ingen aning om vad de avser med kodmallar. Om de menar mallar för HTML-taggar hittar du dem också annanstans. Ganska bra sida här:

    http://www.w3schools.com/html/

    SvaraRadera