söndag 27 januari 2013

Halvbra

Har ni någon gång känslan att det inte finns någonting som ni är riktigt bra på? Den där ena lilla saken som när det talas om den så tänker alla och säger att den är såå bra på det? Jag har den känslan så ofta, det känns som om jag påriktigt är halvbra på typ allt, men det finns inget jag är riktigt bra på. Jag har inget som är just min grej och jag är bäst på det. Det finns alltid någon jag känner som är bättre.

Jag är halvbra på alla ämnen i skolan och lite sämre på vissa men inte ordentligt bra på något. jag kan en del om hästar och ridning men ingen tänker på mig som hon som kan det där med hästar. Jag lackar helt snygga naglar men det finns många som lackar betydligt mer avancerat. Jag slår knopar rätt snabbt men mina tider är snabbt bortglömda då de som kan påriktigt kommer dit. Jag tar en del fina bilder men inte räknas jag till de som kan fota, inte vill någon ha mina bilder om det finns någon skickligare som tagit bilder på samma sak. Någon säger att min blogg är bra, men den är inte den bästa bloggen som en kompis skriver.

Exemplen tar liksom aldrig slut, och jag har börjat inse att jag väl bara måste acceptera att jag för evigt kommer att vara halvbra. Jag försöker acceptera men det är svårt då man är en sådan tävlingsmänniska som jag. Jag bara HATAR att vara dålig och sämre än någon annan, men är du halvbra så är det bara så det kommer att vara. Du kommer aldrig ha en chans att visa att du är den bästa och det bara är du som glänser.

Kanske lite väl negativa tankar tycker ni och kanske jag också men just nu är det så här jag känner.


<3 : Från en halvbra Madde

4 kommentarer:

  1. Är själv också lite så, men vem annan kan påverka saken om inte du? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. d e nog int den lättaste saken... man kan träna sig upp till en viss nivå men dom som e riktigt bra dom har int kommit dit med bara träning... :)

      Radera
  2. Jag e också! precis så...

    SvaraRadera