lördag 26 maj 2012

Fula cupcakes och kära återseenden

Baka cupcakes idag på morgonen före jag skulle till skolan. I know, på en lördag! Men det är den traditionella stafettkarnevalen idag. Cupcakesen blev helt misslyckade, glasyren blev helt för lös och phinadelphia osten bara klumpade sig... Men smaken är väl god ändå.

//Tein cupcakeseja tänään ennen kuin lähdin kouluun. Tiedän lauantaina! Mutta tänään on perinteinen stafettkarnevalen (viestikilpailu kaikkien ruotsinkielisten koulujen kesken). Cupcakeseista tuli huonoja, kuoruteesta tuli ihan liian löysä ja phinadelphia juusto vain meni klimpeneihin... Mutta maku on kai hyvä.//





Nåja men till stafettkarnevalen; det var lite onödigt för vi måste vara 11:15 i skolan för att äta där! Sedan fara 11:45 till stadion och vara är tre timmar, under vilka vi såg en tävling där vår skola deltog som de dessutom vann, jee jee. Men träffade härliga Kyrkslätt människor, bland annat Fim och Jossan. Men det bästa var nog att träffa Janica och Julia där. Det blev mycket fjantande under den lilla tid vi var där och jag fick många skrattanfall med min sötis Janica.
Nu laddar vi upp inför Eurovision med Becca och Millis.

//Nåniin mutta nyt stafettkarnevaliin; oli aika turhaa kun meidän piti olla 11:15 koulussa ja syödä siellä! Sitten lähdettiin 11:45 stadionille jaoltiin siellä kolme tuntia, ja nähtiin vain yksi kilpailu missä meidän koulu oli mukana ja me voitettiin se, jee jee. Mutta tavasin ihania kirkkonummi tyyppejä, mm. Fim ja Jossan. Mutta parasta oli kyllä tavata Janica ja Julia. Paljon hölmöilyö sen ajan kun oltiin sielä ja san paljon naurukohdauksia Janican kanssa.
Kohta katsotaan Euroviisuja Becan ja Milliksen kanssa.//






HEJAAA JOSSE!!! <3

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar