torsdag 16 februari 2012

En dag kvar

Idag var det då gymnasie treornas ista skoldag, och i Finland är det tradition att de springer runt i skolan, kastar godis, och busar en massa. Det är alltså vi som får godiset mums. Nej men sedan har de en show med videor, sånger och domineringar och under den började jag må så fruntansvärt illa att jag inte klarade det längre. Jag gick till hälsosystern som skickade hem mig. De två första timmarna var hämska, men tro det eller ej, Disney och Burana gör susen. Känner mig så mycket bättre nu och får hoppas att mamma släpper iväg mig och rida trots att jag inte var i skolan...

Dessutom är det nu bestämt att mamma och jag skall åka och hälsa på min äldsta syster till Wien i april. Typiskt så är det otroliga spanska ridskolan stängd just den veckan. Visst jag har varit där tidigare men det är något så fantastiskt att man kan se det hur många gånger som helst.

Två bilder från senaste gången jag var i Wien, den övre från Spanska ridskolan.
<3 : Madde

2 kommentarer:

  1. Det är nu inte sen heller säkert att det är stängt.. Står olika på olika ställen!
    Så jag skall försöka ta reda på hur det verkligen står till & sen måst ni bara diskutera om vi skall gå på morgonarbete (det är superfint, men de gör i allmänhet inte skolorna över marken) eller show!
    Alltså är det med andra ord din uppgift att få mamma att ta oss på show ;)

    SvaraRadera
  2. Om det bara e öppet e d no inga problem

    SvaraRadera