tisdag 17 november 2015

16 - 22 november

På grund av att jag natten mellan söndag och måndag knappt sov alls var jag alldeles för trött igår. Jag kunde knappt hålla ögonen uppe och mest ville jag bara storgråta. Kvällen blev ändå rätt mysig, med några parti rummikub och en promenad i regnet med mamma. Men därför får ni veckans horoskop idag.

Ett socialt sug vaknar denna vecka, kära Oxe, och du törstar efter att få umgås mer, gärna med helt nya individer. Du sätter gärna igång och engagerar dig i något nu, en ideell organisation eller något som är mer fokuserat på ett specifikt intresse du har. En vänskapsrelation som varit frånvarande dyker upp igen. Viktiga samtal mellan dig och en bästis eller partner sätter också prägel på veckan, och du blir tvungen att blotta några läskiga känslor som du helst hållit inom dig. Släpp fram allt – att erkänna dessa känslor ger dig styrka i längden.
För tillfället har veckans första dag inte visat att jag vill vara social, men det beror antagligen på tröttheten igår. Att engagera mig i något kan jag tänka mig är antagligen förläggningen under självständighetsveckoslutet som jag ser fram emot, har mycket roliga uppgifter där. Eller så ett bloggprojekt i december, där har ni också någonting att se fram emot. En vänskapsrelation som varit frånvarande och dyker upp igen handlar definitivt om Vive som jag ska träffa på lördagen. Saknar henne. Viktigt samtal kan vara både med Vive eller Jonathan, träffar båda under veckoslutet. Som vanligt ska jag släppa fram känslor, som att jag inte gör det. Jag tror ingen vill att jag ska visa mera känslor.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar