söndag 1 februari 2015

Måste det handla om någonting?

Jag har låtit bloggen ligga, jag har sett blogger fliken på min dator, den som alltid finns där bredvid Facebook. Men jag har inte öppnat den, inte ens för att läsa andras bloggar. Man nu kände jag att shit vad jag vill skriva. Men så slog tanken mig, vad ska jag skriva om? Men nästa tanke var, det behöver kanske inte handla om någonting, bara jag får känna på att föra fingrarna över tangenterna och se texten som dyker upp i rutan som blivit väldigt bekant för mig. Och det är vad jag tänker göra nu, bara dela med mig en massa tankar jag har eller har haft den senaste tiden.

Om fyra dagar är det textkompetensprov och sedan är vi inne i studentskrivningarnas härva. Jag har kommit igång med läsandet ordentligt och det känns verkligen bra, är sjukt nöjd över mina timmar på biblioteket det här veckoslutet.

Kollade just upp att det är en och en halv vecka sedan jag senast skrev någonting. Det är egentligen en ganska kort tid, men jag tycker själv att det känns som att jag inte skrivit på typ ett halvt år. Konstigt.

Jag längtar till påsken i år. Verkligen längtar, om allt går enligt planerna kommer det att bli hur härligt som helst.

Jag tror att det är bra att ha lite paus från det där intensivaste bloggandet med tre inlägg om dagen, det är dessutom skönt att kunna fokusera utan bloggen. Även om jag verkligen älskar det, ibland är det bra med en paus.

Bara för att jag inte orkar tänker jag för en gångs skull publicera ett inlägg utan bilder!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar