lördag 19 februari 2011

Kraftsamling och Nail Art

Igår kväll gjorde jag en nageldesign till mig själv, det blev Baby rosetter. Jag skall testa att laga en beskrivning i film:


Min sommar blev dessutom förstörd igår, mitt konfirmationsläger är nämligen 27.6-5.7 och ridlägret jag vill till har bara två vanliga läger och de måste förstås vara 27.6-> och 4.7 ->. Jag är så ledsen men där finns något som heter "powerläger" och jag har nu mejlat till dom och frågat vad det är om det är något som passar mig far vi antagligen på det.
Jag sitter här och funderar över om jag skall fara till stallet idag. Jag borde egentligen fara eftersom jag inte slipper och sköta Roope <3 på hela nästa vecka men när där ute måste vara så kallt, -22 grader, USCH!!! Som tur slipper jag till södern i övermorgon :D.
Det hände också en rolig sak igår, vi fick betygen och jag har nu 8,9 i medeltal i läsämnen :) mitt mål var att höja i franska, finska och engelska och jag lyckades höja i både franska och finska. Nu skall jag bara kämpa med att höja engelskan och kanske få matematiken till en 10a annars försöker jag nog bara hålla samma vitsord.
Ha det bra <3 : Madde

2 kommentarer:

  1. videon syns inte :( :D

    SvaraRadera
  2. Ja vet o ja vet int va ja ska gö fö att få den o synnas :( ja ska fösöka ladda upp den på nytt i ett nytt inlägg...

    SvaraRadera