söndag 7 augusti 2011

Golden Boy IV - "GB"


Den här 11- åriga russ valacken är liten, men tro inte att han saknar personlighet för det. Han har alltså en enorm personlighet som jag har förälskat mig i. Han har varit min sköthäst på ridläger i tre år. Jag börjar nog bli lite för stor för honom men nu fick jag rida honom ännu det här året i alla fall, får se nästa år. Men jag kommer aldrig sluta älska honom och kommer alltid att villa ha honom som lägerhäst.

Han HATAR att bli fångad i hagen, man får vara glad om han ens kommer med havre nu för tiden. Den här sommaren var det helt omöjligt att få fast honom de två första dagarna så sedan fick han springa lös efter de andra hästarna till stallet. Här på bilden är hans man flätad och det är något annat han inte gillar. När man flätar honom får han en min som ser väldigt lidande ut med öronen åt sidorna och han ser ut att tänka: "Nej snälla, inte flätor, jag är en pojke."

Något som den här ponnisen däremot gillar är att simma. Medan de andra hästarna står vid vattenkanten och man får kämpa med att få dem att ens så lågnt att magen tar i vattnet, simmar Gepsu som en galning. Dessutom dyker han! Han sätter mulen under vattnet och blåser bubblor.
Kanske förstår ni nu lite bättre varför jag bara älskar den här lilla ponnyn <3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar