måndag 28 augusti 2017

Störigt på jobbet

Dags för ett nytt störigt inlägg och den här gången har jag samlat ihop saker som gör mig störd på jobbet. Så där för att min semester snart är slut och att jag på onsdagen ska tillbaka för arbetsskolning och sedan nästa vecka kommer att börja jobba vid sidan av studierna. Eftersom det händer att man ibland blir relativt störd på olika sätt folk beter sig på i telefonen.
  • Folk som svarar i telefonen o inom de första tio sekunderna säger att de absolut inte har tid eller kan tala i telefon nu. Så när man frågar om de vill att man ringer upp dem på nytt så säger de att de inte vill. Jag menar kom igen, du har precis ändå svarat i din telefon, då måste du väl förstå att man antar att du har lite tid. Så i stället för att hitta på en dålig ursäkt om tidsbrist så säg bara att du inte är intresserad direkt. 
  • De som säger "mmm" eller "joo" efter vart annat ord man säger. Det blir väldigt jobbigt att tala och förklara då helt enkelt. 
  • Folk som innan man hunnit förklara sin sak säger att de vet exakt vad det handlar om. Varje gång någon säger det kommer det sedan fram att de inte alls vet, de bara tror att de vet. Så snällalåt mig bertätta först. 
  • Att vissa lyssnar snällt och vänligt säger att de inte är intresserade men så då jag säger okej och ska tacka för deras tid och önska en trevlig sommar slår på luren i det tillfället. Allvarligt talat värför måste man skapa dålig stämning i det skedet? Förstår inte. 

Och till slut vill jag bara tillägga att de allra flesta är väldigt trevliga och vänliga. Så dessa är undantag som sker då och då. Och ett litet P.S det är helt okej att vara trevlig mot folk i telefon, det skadar ingen och betyder inte att du behöver köpa eller donera men det är stor skillnad för den du talar med. 

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar