lördag 19 augusti 2017

Böcker jag inte hann läsa

För tre veckor sedan tog min prenumeration på Nextory slut, och kvar blev många böcker jag hittat där som jag inte hann läsa. Några blev på hälft och andra blev bara kvar olästa i min lista på böcker jag hade samlat där. Så därför tänkte jag att jag skulle skriva och berätta lite om dessa böcker, och antagligen kommer jag i något skede att försöka hitta dem och läsa dem i verkligheten.

Serien om Gregor från ovanjord hann jag börja på första boken "Gregor från ovanjord". Serien är skriven av Suzanne Collins, det vill säga samma författare som skrivit böckerna om Hungerspelen. Och som ni säkert gissar utgående från det är det frågan om en fantasyserie. Gregor och hans lillasyster faller ner genom ett hål i sin tvättstuga och kommer till en helt ny värld. Och speciellt mycket annat vet jag faktiskt inte om den boken och serien ännu. Men det har jag redan kollat upp att boken finns på biblioteket nära mig så ska antagligen låna den när jag returnerar den jag läser nu.


Så är det boken "Katter och döttrar" av Helen Brown. Jag läste den förra boken, Cleo av samma författare och tyckte mycket om den. Men det smakade av någon anledning inte riktigt då jag skulle börja läsa uppföljaren så jag lämnade den efter några kapitel. Men så började jag faktiskt lyssna på den som ljudbok och så var den helt underbar. Jag gillade verkligen att lyssna på den men tyvärr hann jag aldrig till slut. Och det är ju lite svårare att åtgärda på annat sätt än genom en ny prenumeration på appen.

En annan serie, som jag inte hann läsa någonting i är en serie som heter "Warriors" och är skriven av Erin Hunter. Har inte så noga koll men det handlar om ett samhälle vildkatter och så irrar en tamkatt sig dit. Vet inte mycket om serien men det låter som en bra och spännande serie.

Den sista boken jag kommer ihåg nu är "Jag är inte perfekt tyvärr" av Michaela Forni. Den lät helt enkelt så bra och behandlar alla dagens krav om att vara perfekt och så vidare. Hade säkert några böcker till, men har inte tillgång till min lista nu då jag inte har ett aktiverat konto så jag får bara dra ur minnet. Men speciellt dessa tycker jag är synd att jag inte hann läsa innan prenumerationen tog slut.



<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar