måndag 12 augusti 2013

Last day

Sista sommarlovsdagen. Som tur har jag vaknat rätt tidigt och har hela dagen framför mig. Jag måste så klart kolla en del saker inför skolan och kanske skaffa några böcker, men annars har jag inga speciella planer. Känslorna inför skolstarten är väldigt blandade. Jag menar jag går ju i en skola där jag trivs och jag vet att jag kommer att ha rätt många kul kurser som jag valt för i år. Samtidigt fasar jag lite för den här två års perioden som börjar nu, om ett halvt år skriver jag min första student skrivning och sedan börjar det och rulla med mera skrivningar och till slut inträdesprov. Men jag måste bara ta dag för dag, annars stressar jag ihop. Nej det ska nog gå bra, men lov är ju aldrig fel.


Det har trots allt varit en fartfylld och händelserik sommar. Det har varit mycket segling och scoutvänner. Början av sommaren var ju lite lugnare med sommaruniversitet, hästar och skriftskoleläger, med segling där emellan. Sedan var det midsommar i Lappland, mera segling, 10 dagar på Sottunga och en oförglömlig seglats enda till Tallin. En vecka senare på sista scoutlägret som patrullscout med övningscertifikatet och det där. Sedan var det bara små spontana grejer nästan varje dag och så avslut med den kuliga kräftskivan.

Tack alla som på något sätt var med och förgyllde min sommar, det blev en bra sommar. Visst fanns det saker som jag skulle ha villat hinna mera med men alltid hinner man inte med allt. Allt har inte heller gått enligt planerna men det har kanske inte varit så farligt i slutändan. Och det jag fasat för att inte skulle bli så bra blev nog bra det också.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar