onsdag 4 oktober 2017

Saker som fått mig att le i dag #2

Min Facebook tar varje dag upp saker jag gjort och publicerat där samma dag under alla år jag har haft Facebook. Och eftersom jag delar mina blogginlägg där är det samtidigt en tillbakablick på det jag har skrivit om den dagen från flera år tillbaka. För exakt ett år sedan publicerade jag ett inlägg om saker som fått mig att le den dagen, även om dagen inte varit den bästa. Och jag som brukar, då jag minns och orkar, skriva upp dagens positiva saker på en lista nu för tiden tyckte att det var en rolig idé för ett inlägg och tänkte att jag vill göra ett sådant i dag igen. Så dessa saker har givit mig ett leende på läpparna i dag.

  • Att jag fick börja ringa en ny kampanj på jobbet, för UNICEF, som gick väldigt bra och för en gång skull är listan till en kampanj som går bra lång så den kommer inte heller att vara slut om bara någon dag. Och därmed även fick rikligt med beröm från chefen.
  • En annan sak på jobbet var att jag diskuterade att jobba hemifrån ibland och fick tillåtelse till det, och speciellt då jag bor hos någon hund kund kan det bli betydligt mera praktiskt att jobba därifrån än på kontoret.
  • Att jag har världens bästa regnrock. Min seglingsrock från Musto är det bästa i hela världen och även om regnet öste ner i dag var jag nästan helt torr då jag promenerat 20 minuter till jobbet. Jag hatar regn men jag älskar riktigt bra kläder som skyddar mig mot väder.
  • Att Jonathan svarade på mitt meddelande genast på morgonen trots att jag trodde att han sov, och vi har messat lite till och från hela dagen. Och det bästa är ju att Det bara är två nätter tills han äntligen kommer ner till mig.
  • Att jag fick ett jobb till november, som antagligen leder till något av en stamkund. Och det är en hundras som jag verkligen gillar och jag tror att kommer att vara riktigt mycket min typ.
  • Att jag redan har kört två träningspass den här veckan och det tredje väntar om bara en timme.

Än är ju dagen inte ännu slut, men dessa saker har i alla fall gett mig ett leende i dag. Vad har varit era solstrålar denna regniga onsdag?
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar