måndag 23 oktober 2017

Förra veckan

Många bloggare gör en tillbakablick på föregående vecka i början på varje vecka och jag tänker inte börja göra det men då och då kan jag tycka det är roligt. Så nu snor jag listan Tilda brukar använda och reflektera över förra veckan, det vill säga veckan 42.

Någonting planerat jag gjorde: Övade spex i mängder, hade räkfrossa med familjen och gick på Helsinki International Horse Show.


Någonting oplanerat jag gjorde: Inte speciellt mycket, är ju ganska dålig på det men speciellt mycket i förväg var skötsels av Vili under lördag-söndag inte. Eller ja, det bestämdes nog redan på onsdagen men det var lite till och från med det och det var nog kanske det mest spontana jag gjort.


Veckans bästa: Räkfrossan, massage med Jonathan, Horse Show och att vara ute med Vili en fin dag. Har haft så mycket program i veckan och det mesta väldigt roligt så det är svårt att välja bort någonting.

Veckans sämsta: Att det verkligen har blivit svinkallt i vårt kära hemland, och att jag i princip haft minutschema var eviga dag och först sent på kvällen kommit hem och typ däckat direkt.

Har inte alls hunnit redigera eller ens kolla på bilderna från HIHS, men den här bilden fungerar nästan utan redigering också.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar