måndag 25 juni 2018

Pausen, och varför den blev längre

För två veckor sedan bestämde jag mig för att ta en veckas bloggpaus, det gjorde jag också men sedan skedde det vissa saker som gjorde att jag behövde pausa en vecka till. Inget dramatiskt som senast då jag tog paus, men i varje fall. Om vi börjar med varför jag tog den första pausveckan. Där är orsaken rent ut skola, jag jobbade långa arbetsdagar och om kvällarna pluggade jag till min sista tentamen på Helsingfors universitet under kandidatskedet. Så gjorde jag även ett fotojobb till Tassuvahti och fixade samt var på ett scoutläger ett veckoslut. Den lediga tiden fanns helt enkelt inte, och jag somnade så fort jag lade mig varje kväll.

Så var ju tanken att jag efter scoutlägret skulle komma tillbaka och satsa hårt på bloggandet igen. Men scoutlägerlördagen innebar för mig del en liten olycka som ledde till en uppskrapad hand, ett uppskrapat knä och en trasig telefon. Så jag fick helt enkelt fixa allting som det orsakat och hade inte riktigt möjlighet till att blogga. Tänkte ta och skriva ett skilt inlägg om "olyckan" och lite hur allting gick efter det. Men så kan jag också för att det inte ska bli så tråkig stämning att min kandidatavhandling nu är inskickad för språkgranskning! Så nu gäller det att vänta några veckor, rätta det som kommer som feedback därifrån och sedan skicka in den slutligen. Äntligen, verkligen, men jag trot vi firar sedan då den är inne på riktigt.

Den här veckan kan ni alla fall se fram emot inlägg om olyckan, scoutlägret, lite mera födelsedagspresenter jag fått/skaffat, om min midsommar och ett nytt såsrecept. Själv kommer jag fortsätta jobba som vanligt, men även gå på en liten klassträff och åka på seglats under veckoslutet. En bra vecka hoppas jag!


Har ni några önskningar på inlägg så kommentera gärna!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar