måndag 1 februari 2016

1 - 7 februari

Veckan börjar en aning irriterat, kära Oxe, och försök hålla tungan rätt i mun så att du inte säger något du sedan kommer ångra. Det blir nämligen snart bättre, och i mitten av veckan början intressant utveckling när det kommer till en romans som du har med någon på distans, eller försöker få att upptäcka dig i vimlet på skolan, i jobbet eller stan du bor i. Hen får på något sätt upp ögonen för dig nu och du har chansen att göra ett gott intryck. Helgen har potential att bli en upptäcktsresa, och känns lätt som tio gånger längre än den är. Djupa insikter blandas med upptäckter om din omvärld, inspiration och vilja att lära dig mer om någon eller något. Allt verkar hända samtidigt nu, för både dig och vänner, och de romantiska vibrationerna går i princip att ta på.

Att jag varit lite irriterad idag är absolut ingen lögn. Om vi säger så här att en vecka inte kanske börjar på bästa sätt med lite för lite sömn, mensvärk, måndag och intensiv och ganska tung skoldag. Har jag lov att vara lite irriterad? Ständigt detta snack om chans till romans, snälla varje vecka? Ja det finns för tillfället riktigt många personer i skolan, men jag har då inte planerat in att jag ska försöka få någon av dem att få upp ögonen för mig. Men goda intryck kan man i alla fall göra, på många sätt så det är ju bra. Om till exempel producenterna skulle bli nöjda med mitt jobb. Jag har mycket program i helgen, blir pojkvän, bästishäng och filminspelning och så till slut teaterövning och scoutmöte som vanligt. Så det är ju bra om det känns långt, så att det känns att jag hinner umgås med alla. Att allt händer samtidigt nu? Ja det är inte en lugn period i mitt liv i alla fall, det skulle vara ren lögn.


En bild från café uppgiften, listan finns förresten att kolla upp på smocka.fi eller på facebooksidan smocka.fi nu. Vill ni vara världens snällaste skulle det dessutom betyda otroligt mycket för mig och min grupp om ni ville dela Facebook inlägget, de som får flest delningar på sin lista vinner nämligen ett pris. Och ni vet hur mycket varje vinst betyder för det här tävlingsmänniskan!

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar