fredag 7 september 2018

Höstlistan 2018

September är här och bloggarna fylls med listor om hösten, så jag fyller också i den här!

Var har du för mål i höst?
Mest bara ha så underbart roligt under mitt utbyte, studera riktigt intressanta kurser och känna hur det är att bo själv. Det är så mycket nytt den här hösten att målen egentligen handlar om att ha en bra tillvaro och en rolig tid här. Och vad gäller bloggen att blogga så gott som varje dag och utvecklas ännu mer.

Vad ser du fram emot?
Intressanta kurser i ett nytt och fräscht ämne, hur kul jag än har tyckt att mina journalistikstudier har varit är jag så taggad att studera lite naturvetenskap! Och så ser jag fram emot att lära känna så mycket nya människor, få se studielivet i en av de största studiestäderna och allt det där.

Känner du dig klar med sommaren?
Som en person som älskar sommaren och värmen så nej, jag skulle lätt kunna ha sommar två månader till. Känner mig aldrig klar med sommaren riktigt, även om vi i år faktiskt hade den mest fantastiska sommaren någonsin. Alltså seriöst när har vi haft nästan 4 månader i Finland med bara värme och sol och knappt något regn. Så jag har inget att klaga på över sommaren, men jag hade nog kunnat ha det så en tid till.

Hur såg din höst ut för ett år sedan?
Jag var fortfarande ganska besviken över att det hade misslyckats med mitt planerade utbytesår (som jag förverkligar nu) och inledde mitt tredje år av journalistikstudier. I studierna smakade det kanske inte helt och det kändes även lite tråkigt att inte längre vara tutor och inte aktiv på något sätt inom studierna annat än som deltagare. Dock blev hösten rolig och så, men nej jag var faktist inte super taggar måste jag säga.



Hur såg din höst ut för fem år sedan?
Hösten 2013, jag började tvåan i gymnasiet. Jag var riktigt riktigt kär och det läsåret var nog bland de bästa någonsin så här när jag tänker. Jag blev ännu närmare med vännerna jag hade fått under gymnasiets första år, vi hade roligt gick på hemmafester, började tänka mer på gammeldansen i februari och stressen inför studentskrivningarna hade inte börjat ännu. Även om jag inte alls gillade att vara 17 år så var det ändå ett år som var riktigt bra enligt mig.

Vad var bäst och vad var sämst med sommaren?
Det bästa den här sommaren var nog vädret, alltså fy fan vad skönt det var i sommar och det bästa jag gjorde var nog min vecka på Åland, seglatsveckoslutet, min hejdåfest och så resan till Dublin om det räknas som sommar då det var i slutet på maj.

Vad blir ditt mest använda plagg i höst?
Vat faktiskt inte, har inte ännu i varje fall inhandlat något nytt plagg till hösten förutom ett par svarta jeans. Och dem kommer jag ju antagligen att använda en hel del. Annars så har jag ju faktiskt inte alla mina kläder med här (även om jag nog har en hel del) så det känns inte helt som att jag har hela garderoben att välja ur. Hoppas på mysiga tröjor och så kommer nog min seglingsrock att få vara på rätt många dagar då jag har tänkt cykla till skolan och det högst antagligen kommer att regna en hel del.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar